14 Ekim Erasmus İngilizce Sınavı Hakkında

• Sınav 14.10.2017 Cumartesi saat 12.00'de Sefaköy yerleşkesinde yapılacaktır.
  • Yazılı oturum 12.00-13.15 arası yapılacaktır. Sözlü mülakat saat 13.30'da başlayacaktır.
  • Her öğrenci yazılı sınava girdiği derslikte sözlü mülakata alınacaktır.
  • Sözlü mülakatta her öğrenciyle bire-bir görüşme yapılacaktır.
  • Sınava gireceğiniz derslikleri kampüs girişinde asılı panolardan görebilirsiniz.
  • Öğrenciler sınav saatinden 15 dakika önce okulda hazır bulunmalıdır.
  • Sınav 75 çoktan seçmeli soru ve 25 puan değerinde konuşma bölümünden oluşmaktadır.
  • Çoktan seçmeli soruların her biri 1 puan değerindedir.
  • Konuşma bölümü yazılı sınavın hemen sonrasında yapılacak ve okutmanlar tarafından 25 puan üzerinden değerlendirilecektir.
  • Sınav boyunca salonu terk etmek, her hangi bir şey yemek-içmek, konuşmak yasaktır. Kurallara uymayan öğrencilerin sınavları gözetmenin yetkisinde iptal edilebilir.
  • Sınavdan önce yoklama listesi alınacaktır. Sınav sonunda sınav tutanağı doldurulacaktır.Kimliği olmayan öğrenciler sınava giremezler.
  • Sınav başlangıcından 15 dakika sonrasında gelen öğrenciler sınava kabul edilmez. 45 dakikadan önce de öğrencilerin salondan ayrılmalarına izin verilmez.
  • Sınav boyunca cep telefonu kullanımı yasaktır.
  • Sınav kâğıdını teslim ederek salonu terk eden öğrenci, sınavın bitiminden önce salona tekrar giremez.

YDYO Koordinatörlüğü

Öğrenci Listesi