AVEA Teknokent Gezisi

Öğrencilerimizin GSM sektöründe çalışma hayatını gözlemleyebilmeleri, AVEA Firması’nın yeni mezun ve stajyer işe alım süreçleri hakkında bilgi edinmeleri ve sorularını bizzat Yöneticilere sorabilmeleri amacıyla ArelKam ve Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. işbirliği ile 09 Ocak 2013-Çarşamba günü Üniversitemiz öğrencilerine yönelik programlanan AVEA Şirket Gezisi (Teknokent – Ümraniye) etkinliği gerçekleştirilecektir. Üniversitemizin 3. ve 4. sınıf öğrencilerinden katılmaya istekli ve müsait olanlar, İsim-Soyad-Telefon-Mail-Bölüm bilgilerini ArelKam’a ilettikleri taktirde, bahsi geçen bu etkinliğe Arelkam tarafından yapılacak değerlendirme sonrası (değerlendirme sonrası ismi belirlenenler) katılabileceklerdir. Etkinlik gününde Beşiktaş ve Kadıköy’den Avea lokasyonuna Avea tarafından servis organize edilecektir (Beşiktaş’a veya Kadıköy’e ulaşım öğrencilerin kendisi tarafından sağlanacaktır). Arelkam’a başvuru için son gün 07 Ocak 2013-Pazartesi günü saat; 13:00’a kadar olacaktır (Başvuruların yapılacağı kişi; Arelkam / Tepekent / Sayın Şansel Çabuk / arelkam@arel.edu.tr). Başvuru kontenjanı 40 kişidir.

ArelKAM / İstanbul Arel Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi

Etkinlik Programı aşağıdaki gibidir;
09:30 – 10:00: Karşılama

10:00 – 10:30: AveaMasters Tanıtım
Neşe Apak Doğu, İnsan Kaynakları Grubu, İşe Alım Müdürü

10:30 – 11:30: Hafıza Teknikleri
Konuk Eğitimci: Abdülkadir Özbek, PDA Danışmanlık Kurucu Ortağı

11:30 – 11:45: Ara

11:45 – 12:15: GSM’de Nereden Nereye?
Konuşmacı- Saner Kurbay, Teknoloji Grubu, Temel Ürünler Departman Müdürü

12:15 – 13:00: AveaLabs Müşteri Deneyim Merkezi Gezisi