DGS İle Üniversitemizin İngilizce Öğretim Yapan Bölümlerine Kayıt Yaptıran Öğrencilerin Dikkatine

Aşağıdaki Bölümlerde Hazırlık Sınıfı Zorunludur. Yeterli derecede İngilizce bildiği için hazırlık sınıfından muaf olmak isteyen öğrenciler için İngilizce Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı

24 EYLÜL 2012 TARİHİNDE SAAT 13.00 DE ÜNİVERSİTEMİZ SEFAKÖY YERLEŞKESİNDE B207 NOLU SINIFTA ( 3. KAT ) YAPILACAKTIR.

HAZIRLIK SINIFININ ZORUNLU OLDUĞU LİSANS PROGRAMLARI

• Uluslar Arası İlişkiler-İngilizce
  • İşletme-İngilizce
  • Uluslar Arası Ticaret ve Finans
  • Bilgisayar Mühendisliği
  • Elektrik-Elektronik Mühendisliği
  • Endüstri Mühendisliği
  • Makine Mühendisliği
  • İnşaat Mühendisliği
  • Matematik-Bilgisayar
  • Mütercim-Tercümanlık
  • Moleküler Biyoloji ve Genetik

HAZIRLIK SINIFININ ZORUNLU OLDUĞU ÖN LİSANS PROGRAMLARI

• Uygulamalı İngilizce Türkçe Çevirmenlik

AÇIKLAMALAR

• Hazırlık sınıfı okumak isteyen (Hazırlık sınıfından muaf olmak istemeyen) öğrencilerin sınava girmesi zorunlu değildir.
  • Öğrencilerin hazırlık programına hangi seviyeden başlayacakları bu sınavın sonucuna göre belirlenir.
  • Sınava girmeyen öğrenciler başlangıç kurundan başlar.
  • İnşaat ve Makine mühendisliklerinde öğretim dili Türkçe olup hazırlık sınıfı zorunludur.
  • Sefaköy Yerleşkesine Topkapı ve Avcılar yönünden metrobüs ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • Sınava gelirken kurşun kalem, silgi, üniversite kimlik kartı ve nüfus cüzdanınızı getirmeyi unutmayın.
  • Sınavda 80 soru olup süre 2 saattir.
  • Muafiyet sınavında geçme notu “60” tır.