Hazırlık Sınıfları Bütünleme Sınavı

2012-2013 Akademik yılında hazırlık sınıfında okuyup başarısız olan öğrencilerimiz için üniversitemizin Bütünleme (Proficiency) Sınavı 5 Eylül 2013 Perşembe günü, iki oturum şeklinde yapılacaktır. İlk oturum 10.00-12.00 saatleri arasında yapılacak ve "Reading" ve "Proficiency" bölümlerini içerecektir. İkinci oturum 13.30-15.00 saatleri arasında yapılacak ve "Listening (Note taking)" ve "Writing" bölümlerini içerecektir.

Tepekent Yerleşkesinde öğrenim görmüş öğrencilerimiz Tepekent Yerleşkesinde, Sefaköy Yerleşkesinde öğrenim görmüş öğrencilerimiz ise Sefaköy Yerleşkesinde sınava gireceklerdir.

Öğrencilerimizin sınav başlangıç saatinden bir süre önce okulda hazır bulunarak hangi derslikte sınava gireceklerini Hazırlık Okulu panolarından öğrenmeleri gerektiği önemle hatırlatılır.