STAJ DUYURUSU

ArelKam tarafından organize edilmekte olan Zorunlu/Gönüllü Yaz Stajı uygulaması kapsamında sistemsel süreçler tamamlanmıştır. Öğrencilerimizin Staj Onay Formlarına ulaşabilmeleri için Sistemimiz 15/04/2013- Pazartesi sabahı itibariyle açılacaktır. Bahsi geçen Sistemde öğrencilerimiz için ayrıca bir Kılavuz da hazırlanmıştır. ‘’Staj Yerimi Üniversitem Bulsun’’ diyen Öğrencilerimiz, ArelKam tarafından kendilerine staj yapabilmeleri için atanmış Firmayı önce Üniversitemiz Bölüm/Program Başkanlarına Form üzerinde onaylatacaklar daha sonrasında ise Firmalarından randevu alarak Formlarına ilgili Firmalardan onay alacaklardır. Devamında ise bu imzalı Formu, 31/05/2013-Cuma akşamına kadar bizzat Kendileri ArelKam’a elden imza karşılığı teslim edeceklerdir. ‘’Staj Yerimi Kendim Bulacağım’’ diyen Öğrencilerimiz ise önce staj yapacakları Firmalarını bulacaklar ve daha sonrasında da Üniversitemiz Bölüm/Program Başkanlarına Formlarını onaylatarak evraklarını aynı tarihler içerisinde yani 31/05/2013-Cuma akşamına kadar bizzat Kendileri ArelKam’a elden imza karşılığı teslim edeceklerdir.

Sistem, 15/04/2013-Pazartesi günü ArelKam internet sitesi ana sayfasından bulunan “Staj Onay Formuna Ulaşmak İçin Tıklayınız” linki üzerinden açılacaktır. T.C. Kimlik Numarası ve Öğrenci Numarası girilmesi suretiyle ulaşılan tek sayfalık bir Form’dur. Bu Formun Öğrenci tarafından çıktısının alınabilmesi için online staj eğitimini tamamlaması ve staj yapmak ile ilgili hazırlanmış 18 soruya doğru cevap vermesi gerekmektedir. Formlar Öğrenciye özgü olup, üzerinde ıslak imzalar olacak şekilde tamamlanacak ve yukarıda bahsedilen süreç ile ArelKam’a Öğrencinin bizzat Kendisi tarafından imza karşılığı elden teslim edilecektir.

Belirtilen tarihten sonra Merkezimiz tarafından herhangi bir işlem gerçekleştirilmeyecektir.

Staj onay formuna ulaşmak için tıklayınız.

Saygılarımızla.

Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi