Tüm Akademik ve İdari Arel Üniversitesi Mensuplarının Dikkatine

Bilindiği üzere, İstanbul Arel Üniversitesi Tercih ve Tanıtım dönemi 09 Temmuz 2012-Pazartesi günü başlamıştır. Bu bağlamda, 14 Temmuz 2012-Cumartesi sabahından itibaren geçerli olmak üzere aşağıdaki şekliyle bazı düzenlemeler yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur;

Tercih ve Tanıtım Dönemi Boyunca Hafta içi Günler Servisleri;

Sefaköy – Tepekent ve Tepekent - Sefaköy servisleri aynı şekilde ve mevcut saatleriyle işleyişe devam edecektir.

Tepekent – Sefaköy tarafında akşamları saat; 18:30’a ek servis konulacaktır.

Tercih ve Tanıtım Dönemi Boyunca Cumartesi ve Pazar Günleri Servisleri;

Cumartesi günleri sabah Sefaköy’den Tepekent’e kalkan servislerin saatleri aynı kalacaktır. Pazar günleri ise Sefaköy’den Tepekent’e saat; 09:00’da servis kalkacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri akşam saat; 18.30’a Tepekent’den Sefaköy’e servis konulacaktır.

Cumartesi günleri Tepekent’den Sefaköy’e kalkan saat; 13:00 servisleri iptal edilmiştir.

Tercih ve Tanıtım Dönemi Boyunca Cumartesi ve Pazar Günleri Öğlen Yemekleri;

Cumartesi ve Pazar günleri her iki Yerleşkede de Tercih ve Tanıtım Masaları ile Çağrı Merkezi’nde görevli olan akademik ve idari personel ile öğrencilere öğlen yemeği verilecektir.

Bilgilerinizi ve gereğini saygılarımla rica ederim.

T.C. İstanbul Arel Üniversitesi