Uzaktan Eğitim Merkezi - Ortak Dersler Bologna Yeterlilik Dersleri Ara Sınav Duyurusu!

Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II, Sefaköy Yerleşkesi Temel Bilgi Teknolojileri  ve Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik (Critical Thinking, Creativity and Entrepreunership, Çevre Koruma, İş Sağlığı ve Güvenliği, Eleştirel Düşünme, Yaratıcılık ve Girişimcilik, Environmental Protection Occupational Health and Safety, Human Resources Management, İnovasyon ve Girişimcilik, Kalite Güvencesi ve Kalite Yönetim Sistemleri, Mesleki Sorumluluk ve Etik, Social Responsibilty and Community Service, Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Uygulaması, Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi) derslerinin ara sınavları  26 Mart 2018, Pazartesi günü 10.00’da başlayacaktır, 30 Mart 2018, Cuma günü 16.00’da sona erecektir.

Bu tarihler arasında istediğiniz saatte sınav olabilirsiniz.

Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden,
Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve
Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

Sistem kullanımı "Eğitim videosu" için tıklayınız.

• Sınavları belirlenen tarih aralığında, her dersin ana sayfasında yer alan Sınavlar bölümünden Başlat butonuna basarak almanız gerekmektedir. Sınava başladıktan sonra belirlenen süre içinde soruları cevaplayarak sonlandırmanız gerekir. Sınav mutlaka sınavı bitir butonuna basılarak sonlandırılır. Aksi durumda sınav notu kaydedilmez.
  • Sınavları, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • Sınav süresi bitiminde sınavla ilgili işlem yapılmamaktadır. Mazeret sınavı için yalnızca sınav tarihlerini (5 günü) kapsayan rapor kabul edilecektir.
  • Sınav sonuçlarına sınav bitiminde Eğitim Değerlendirme Bilgileri sayfasından ulaşabilirsiniz.
  • Ara sınav haftası canlı dersler yapılacaktır.
  • Sınavı alan öğrenciler soru görüntüleme tarihinden itibaren, sınavlar adımından doğru yanıtları görüntüleyebilmektedir. (21.04.2018)

İnternet'e erişebildiğiniz her yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim Sistemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;

• Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat