Uzaktan Eğitim Merkezi - Tepekent Yerleşkesi DGS Ek Kontenjan Sınav Duyurusu

Değerli öğrencilerimiz,

Uzaktan Eğitim Sistemi ile verilmekte olan Tepekent Yerleşkesi Bologna Yeterlilik ( Mesleki Sorumluluk ve Etik, Stratejik Planlama, Proje ve Risk Yönetimi, Environmental Protection, Occupational Health and Safety, Çevre Koruma, İş Sağlığı ve Güvenliği, Quality Assurance and Quality Management Systems, Strategic Planning, Project and Risk Management, Professional Responsibilities and Ethics) dersleri ve Türk Dili I, Atatürk İlkerleri ve İnkılap Tarihi I derslerinin Tepekent Yerleşkesi DGS Ek Kontenjan ile Kayıt Yaptıran Öğrenciler için Ara Sınav vw Quiz 04.12.2017, Pazartesi günü 10:00’da başlayacaktır, 08 Aralık 2017, Cuma günü 16.00’da sona erecektir.

Bu tarihler arasında istediğiniz saatte sınavları olabilirsiniz.
Sisteme lms.arel.edu.tr internet adresinden,
Kullanıcı Kodunuz (Öğrenci numarası) ve
Parolanız (TC numarası) ile ulaşabilirsiniz.

• Sınavları, belirlenen tarihin başlarında almaya çalışınız, son saatlere bırakmayınız. Sınav esnasında teknik bir nedenle sınavınız yarıda kalırsa, sınav tekrar talebinde bulunarak, mail gönderebilirsiniz. (areluzem@arel.edu.tr)
  • İnternet'e erişebildiğiniz her yerden, uzaktan eğitim sistemine giriş yaparak sınav olabilirsiniz.

Uzaktan Eğitim istemine giriş yaptıktan sonra izlenecek Adımlar;
Ders İşlemleri -> Aç -> Sınavlar -> Başlat