Gastronomi Festivali'nde Aşçılık Programı'ndan dereceye giren öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi
Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen uluslararası gastronomi yarışmasıdır. Bu kapsamda.Üniversitemiz Aşçılık Programı öğrencileri 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında 14.'sü düzenlenen Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali' nde farklı kategorilerde yarışarak dereceye girmişlerdir.
Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.
JP8 ÜNİVERSİTE DÜZEYİ ÖĞRENCİ AŞÇI MAKARNA YARIŞMASI | |
BETÜL KOCABEY | Gümüş Madalya |
DAMLA ÇAKIR | Gümüş Madalya |
JP71 YILIN ALTIN GENÇ ŞEFİ | |
Elif ÖZDEMİR | Merit |
JPT2 YILIN EN İYİ ÜNİVERSİTE EKİP YARIŞMASI | |
DAMLA ÇAKIR ELİF ÖZDEMİR HAYRİYE HAMZAOĞLU |
Bronz Madalya |